Dorine Veldhuyzen

Veelal werk ik met zelfstandig ondernemers, management teams en jonge managers uit het bedrijfsleven. Werken vanuit een eigen identiteit en motivatie, met plezier en effectief leiding geven, omgaan met conflicten, keuzes maken tussen privé leven en werk, time management en zelfbeeld, zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

Na opleidingen in logistiek en management, heb ik trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van faciliteren, mediation, communicatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Na 12 jaar in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2000 als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Ik begeleid bedrijven bij veranderingstrajecten en adviseer op logistiek- en management gebied. Ik heb een partner en een dochter van twee en een zoon van één

Ik loop warm voor ontwikkeling van mensen, op welk gebied dan ook. ``Leerling en leraar zijn´´ is het principe van waaruit ik werk en leef. Mensen hebben een oneindig potentieel aan talent, mogelijkheden, kracht, ideeën enz. enz. waarmee ze zoveel resultaat kunnen bereiken in werk en op andere vlakken in het leven. Als mensen leren op een andere manier naar zichzelf en hun omgeving te kijken, is het prachtig te zien hoeveel er mogelijk is. Voor mij een voorrecht om daar dicht bij betrokken te zijn en er als coach een bijdrage aan te kunnen leveren.

Mijn aanbod is divers en praktisch en bestaat onder meer uit

Het eerste gesprek is een intake gesprek waarin je vaststelt waaraan je wilt werken. De gesprekken duren meestal tussen de één en anderhalf uur. Vaak zijn 3 - 8 gesprekken voldoende.

Wijttenbachstraat 19a
1093 HR Amsterdam
06-53977630
veldhuyzen@planet.nl