John Sarbach

Neem even vijf minuten voor jezelf. Zorg dat je alleen bent en niet gestoord kan worden. Neem pen en papier en, stel je dan eens de vraag 'Wat werkt er niet in mijn leven?' Alles wat je nu te binnenschiet is met persoonlijke coaching op te lossen.

Ben je vaak moe, boos, gefrustreerd of gekwetst? Heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven of je relatie haalt? Wil je ander werk en heb je geen idee wat? Weet je sowieso niet wat je met je leven wilt? Heb je angsten waar je mee aan de slag wilt? Drink of eet je (te) veel? Voel jezelf vaak schuldig of beschaamd? Wil je wel eens af van die onzekerheid?

Tijdens coaching gaan we ermee aan de slag. Ik stel prikkelende vragen die jou aanzetten om buiten je comfort zone te denken. Zo krijg je inzichten in jouw gedrag en bedenk je jouw eigen oplossingen. Een aantal jaren geleden ontdekte ik dat er een fiks aantal dingen waren in mijn leven, die voor mij niet werkte. Ik ging er mee aan de slag via methodieken die ik nu zelf in coaching toepas. Ik weet hoe ze werken, want ik heb ze zelf ondergaan. Om ze me eigen te maken heb ik de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach bij Amethist Developing People gevolgd.

Het mooie van eclectisch coaching is dat niet één methode (bijv. NLP, PRI of Transactionele Analyse) gebruikt wordt, maar alle methodes. Zo kan ik me aanpassen aan wat jij nodig hebt.

Adelaartlaan 18
5665 CP Geldrop
06-53590449
Email