Foto Jeroen Hanssen

Marije Zuidervaart

Coaching kan helpen als er iets niet werkt in jouw of jullie leven... Situaties, gevoelens of iets in de omgang met anderen waar je zelf niet goed verder mee komt. Mijn uitgangspunt is dat jij de antwoorden hebt om je problemen op te lossen en de mogelijkheden hebt tot je recht te komen. Ik heb de deskundigheid om je te helpen jouw oplossingen te vinden en ze in praktijk te brengen.

Bij coaching kun je baat hebben als je de wens hebt om:

In een eerste gesprek verhelderen we jouw of jullie vraag en stel ik een aanpak voor. Met elkaar beslissen we of vraag en aanbod matchen. De duur van een traject is minimaal twee en maximaal tien sessies. De sessies zijn meestal ‚‚n keer in de twee weken. Tussen de sessies door zijn er opdrachten waaraan je werkt/jullie werken om je sneller te ontwikkelen en nieuw gedrag/gevoel in te trainen.

Ik ben eerst opgeleid tot maatschappelijk werker en later tot coach aan de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach bij Amethist Developing People. Daarna heb ik een verdiepende jaaropleiding als relatietherapeut met succes afgerond, en diverse bij- en nascholingen gevolgd. Inmiddels werk ik 30 jaar als hulpverlener en 12 jaar als zelfstandig coach.

06-50744612
marije@marijezuidervaart.nl
www.marijezuidervaart.nl