Alexandra van Wijk

Hoe leef jij je leven? Helemaal zoals je dat wenst? Vol plezier, innerlijke rust, liefde en voldoening? Of ben je nog niet zo tevreden en heb je last van de dingen die niet werken in je dagelijks leven? Als je dat graag wilt veranderen en je weet niet hoe, dan is een coachingtraject wellicht iets voor je.

Ik geef een paar voorbeelden.

Samen gaan we op een positieve en praktische manier aan de slag. Ik stel je vragen waardoor je net even anders naar de situatie kijkt en hierdoor zelf tot verrassende inzichten komt. Je werkt aan positieve overtuigingen over jezelf en zo kom je tot de échte kern. Je voelt dat je de regie weer terugkrijgt en je gaat leven vanuit zelfvertrouwen. Je durft je voor iedereen open te stellen en er ontstaat ruimte voor verdieping in relaties.

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel positieve impact het heeft als je een paar relatief simpele stappen zet. Die brengen veranderingen met zich mee die heel verhelderend werken. Bij mij bleven de kwartjes maar vallen. Het is zo fijn: ik haal nu met minder inspanning en energie meer plezier en voldoening uit mijn leven. En dat gun ik jou ook. Ik vind het mooi om je te begeleiden in je groei en ontwikkeling. Dat doe ik met liefde én met vakkennis: ik ben opgeleid tot coach aan de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach bij AMETHIST Developing People.

Coachpraktijk Alexandra van Wijk
Rondelaan 4B, 1861ED Bergen (nh)
06-54334070
www.coachpraktijkalexandravanwijk.nl
info@coachpraktijkalexandravanwijk.nl