Anaïs Besemer

Met mijn coaching help ik mensen om zich vrijer, zelfverzekerder en gelukkiger te voelen door het in eigen handen nemen van hun gedachten, gevoelens en handelen.
Misschien wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, interne rust en ontspanning, of wil je doelen halen met plezier in plaats van stress. Of wil je relaties met mensen om je heen verbeteren of nog iets anders... Je kunt bij mij terecht voor alle vragen op het gebied van eigen ontwikkeling, communicatie en gedachten en gevoelens.
Mijn uitgangspunt is dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is en in staat bent je doelen te bereiken en problemen op te lossen. Ik help je met hoe je dat kunt doen. Dat doe ik door prikkelende vragen te stellen en de onderliggende oorzaak op tafel te krijgen, zodat we op een dieper niveau werken dan je zonder mijn hulp zou doen. Vervolgens kijken we wat de beste oplossing is voor die onderliggende oorzaak.
Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat je aan de slag gaat met concrete acties om een volgende stap te zetten.
Naast mijn coachpraktijk werk ik als zelfstandig trainer in onderwijs waarmee ik werk aan mooiere scholen waar alle kinderen en jongeren graag naar toe gaan.

Adelboldstraat 26
3553 SJ Utrecht
contact@anaisbesemer.nl
anaïsbesemer.nl
+31 6 1144 5601