De coaches van Coaching Collectief Amethist

Een collectief met bevlogen mensen.
Die allen leven en werken vanuit de missie een wereld te creëren waarin ieder mens zoveel mogelijk tot zijn recht komt en de ruimte vindt om zijn volle potentieel te benutten.

Wij, coaches van het Coaching Collectief Amethist, zijn allen geboeid door mensen en door de mechanismen die ten grondslag liggen aan hun gedrag.
En we herkennen hun motivatie om te willen groeien.
Door zowel brede als specialistische kennis én ruime ervaring, zijn we goed in staat om aan het groeiproces van mensen een zinvolle bijdrage te leveren.
Dat doen we onder andere door luisterend en open te zijn, door gebruik te maken van effectieve instrumenten en door aan te sluiten bij ieders communicatiestijl.

We werken met een uniek en heel praktisch mensbeeld, gebaseerd op liefde.
Met een uniek instrument, gebaseerd op de `Zijnsovertuigingen´ en met een uniek model `Gevoelens en hun Betekenis´. De mens wordt dirigent van zijn eigen orkest.
Daardoor ontdek je nieuwe dimensies in je zelfbewustzijn. En plaats je alles in een ander en soms verbazend eenvoudig en licht perspectief!

De grote mate van veiligheid die een ieder van ons weet te creëren, in combinatie met zorgzame doel - en oplossingsgerichtheid maakt dat mensen bij ons in korte tijd veel resultaat kunnen boeken.

Ons streven naar de hoogst haalbare kwaliteit maakt dat we zelf altijd lerend zijn.
Ons motto `leerling en leraar´ zijn, geven wij vorm door ook onszelf steeds te blijven ontwikkelen. Door continue bij - en nascholing houden we een frisse blik op het coachingsvak.