Irma Dijksterhuis

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens heel veel verschillende talenten en kwaliteiten in zich heeft. Ook ben ik ervan overtuigd dat iedereen de vragen die hij of zij heeft, zelf kan beantwoorden met inzet van al deze talenten en kwaliteiten.

Soms is het wel fijn om daarbij even een steuntje in de rug te krijgen. Iemand die jou net andere vragen stelt dan die je gewend bent. Prikkelende vragen, waardoor je tot verrassende en nieuwe inzichten kunt komen. Aan de slag met datgene wat er bij jou niet zo lekker loopt of de vragen die je hebt, zoals: onzekerheid over je eigen functioneren, twijfels over je relatie, faalangst, verdriet, zorgen om een dierbare, past deze baan wel echt bij me, en hoe geef ik nu zo goed mogelijk leiding aan deze groep.

Kenmerkend voor mij als coach is, dat ik veel vragen stel en daarbij zachtheid aan scherpte koppel, mild & confronterend ben, ruimte geef & focus aanbreng. Gun jezelf een coachgesprek en ervaar hoe fijn het is om jouw kwaliteiten weer optimaal in te gaan zetten.

Naast mijn opleiding tot fysiotherapeut, sociaal wetenschapper en NLP-practitioner, heb ik een coachopleiding gevolgd bij Amethist Developing People. Ik coach bij Amethist (Amersfoort) en in mijn eigen praktijk Veelzijdig-Coaching (Velp Gld).

Irma Dijksterhuis
06 23218833
info@veelzijdig-coaching.nl