Jeroen Pécasse

Waarom alles alleen doen?

Natuurlijk is goed om je eigen boontjes te doppen, maar zou het niet fijn zijn als iemand je soms een zetje in de goede richting geeft: En dan niet iemand die vertelt hoe 't in elkaar zit of wat jij moet doen, maar iemand die je helpt om zelf tot nieuwe inzichten te komen, zelf antwoorden en oplossingen te vinden. Daarna ga je, mét je nieuwe bagage, weer alleen verder op eigen kracht. Een soort tijdelijk hulpmotortje. Dat is wat ik als coach bied.

Dus zijn er dingen in je leven waar je aan wilt werken, maar lukt het niet helemaal zelf? Dan wil ik je graag ondersteunen. Bijvoorbeeld omdat je je mentaal niet top voelt, je het gevoel hebt 'vast te zitten', je specifieke situaties lastig vindt of omdat je simpelweg méér uit je leven wilt halen.

Het resultaat is dat de dingen je beter of makkelijker af gaan en je meer voor elkaar krijgt dan daarvoor. Wat het resultaat precies is, is voor iedereen anders: meer rust en ontspanning, meer durf, meer plezier, meer je eigen plan doen, etc..

Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven ben ik naast mijn inhoudelijke werk altijd actief geweest met persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en mensen in mijn werkomgeving. Enkele jaren geleden besloot ik om van 'ontwikkeling' mijn vak te maken.

Waarom 'mij' kiezen in het 'woud' van coaches? Wat cliënten teruggeven is mijn positieve aanpak en de combinatie van ervaring in het bedrijfsleven én coaching. Daarnaast (dat bindt ons als COCOA coaches), zie ik het mooie in ieder mens, en werk vanuit die basis - zonder oordeel - met je om je pure talenten maximaal tot bloei te laten komen.

Ik ben opgeleid bij Amethist developing people (beroepsopleiding tot eclectisch coach) en coach nu bij Amethist en voor mijn eigen bedrijf PUUR Resultaat.

Jeroen Pecasse
jeroen@puurresultaat.nl
Mobiel: 06-20629334